Huurauto's

Huurauto's

De door ons aangeboden bestemmingen lenen zich bij uitstek voor een self-drive avontuur. U kunt kiezen uit verschillende voertuigen. De keuze is mede afhankelijk van de gebieden die u wilt bezoeken en de tijd van het jaar.

BMS-Travellers biedt voor de avontuurlijke self-drive reiziger verschillende soorten huurauto's aan. Het is bijna onmogelijk om alle typen auto’s te noemen waaruit u kunt kiezen voor uw self drive. We zetten de belangrijkste mogelijkheden even op een rijtje.

Personenauto’s ⊳

Personenauto’s zijn ideaal voor routes met overnachtingen in lodges, hotels, guesthouses of resorts. Voor personenauto’s gelden verschillende categorieën, afhankelijk van het merk, de grootte van de auto, het comfort en de motorinhoud.

Luxe auto’s ⊳

Heerlijk in een cabrio door de wijngebieden in Zuid-Afrika rijden?

4x4 auto’s ⊳

Sommige gebieden zijn in bepaalde tijden van het jaar moeilijk(er) begaanbaar. In dat geval kunt u kiezen voor een 4 wiel aangedreven auto (ook wel aangeduid als 4x4 of 4WD). Ook hier zijn weer verschillende mogelijkheden.

4x4 auto’s kamperen ⊳

Dezelfde 4 wiel aangedreven auto's als hierboven, alleen voorzien van een complete kampeeruitrusting, inclusief daktent.

4x4 auto’s IJsland ⊳

Voor de meest gangbare routes door IJsland is een 'reguliere' auto met all wheel drive of four wheel drive ruim voldoende, maar voor de avontuurlijke routes heeft u een zogenaamde 'Super Jeep' nodig.

Campers ⊳

Met een self-drive in een camper/motorhome heeft u al uw spullen bij de hand. Niet geschikt voor alle landen.

Autohuur wereldwijd

Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij ook gunstige, maar vooral betrouwbare autohuur-mogelijkheden in het buitenland kunnen aanbieden, los van onze eigen bestemmingen.

Om aan deze verzoeken te kunnen voldoen werken wij samen met SUNNY CARS, één van de grootste onafhankelijke aanbieders in autohuur.

Sunny Cars auto huren ⊳

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief