Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Kroatië

Full of life!

Kroatië ligt op het kruispunt tussen Oost en West, Midden-Europa en de zuidelijke geest van het Middellandse Zeegebied.

Voel uzelf deel van de geschiedenis terwijl u door het hart van de hoofdstad Zagreb en de prachtige oude steden Dubrovnik, Split en andere steden reist, waarbij u Griekse, Romeinse, Venetiaanse en Ottomaanse tijdperken doorkruist.

Ook het natuurschoon van Kroatië kent geen einde: van de kust van de Zuid-Dalmatische eilanden, badend in de aangename zon van de Adriatische zee, tot aan de Dinara, de hoogste bergtop in Kroatië, door moeraslandschappen vol met planten- en dierenleven, of het mediterrane en bosrijke Mljet.
Onderzoek ieder hoekje van de wilde natuur te voet, te paard of met de fiets. Test uw krachten in rivier canyons en berglandschappen met raften en kajakken, vlieg door de lucht met een parachute of paraglider en verbreed zo uw kijk op het Biokovo-gebergte of de berg Vidova gora.

Het land leent zich ook bij uitstek voor de watersport. De Adriatische Zee, een van de rustigste en helderste zeeën in het Middellandse Zeegebied, is een ideale plek om de wind eens lekker in de zeilen te krijgen, of met een gemotoriseerde boot de schoonheid van het gebied te verkennen, of om gewoon te genieten van recreatief vissen. Langs de 6278 km lange Kroatische kust, wachten u 1244 eilanden, eilandjes, rotsformaties en klippen.

U kunt op verschillende manieren dit fantastische land ontdekken: met een privé gids, met een huurauto of tijdens een zeilcruise. Actief, strand, watersport, cultuur, natuur, wellness, culinair, luxe: Kroatië heeft het allemaal!

BMS-Travellers heeft een paar van de meest iconische en unieke plaatsen om te bezoeken voor u gekozen. Staat uw favoriete bestemming er niet bij? Neem voor uw verzoeken contact op met onze experts.

Reisvoorstellen Kroatië

8-daagse zeilcruise Kroatische Adriatische kust
Kroatische Adriatische kust
8-daagse zeilcruise Kroatië

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: