Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Bush & Beach

10-daagse fly-in safari Zambia & Malawi

10-daagse fly-in safari Bush & Beach - Zambia & Malawi

Prachtige fly-in safari naar de mooiste parken van Zambia, het Kafue National Park en het South Luangwa National Park. U gaat hier met professionele gidsen op zoek naar de grote verscheidenheid aan wilde dieren. Na alle safari's vliegt u naar Lake Malawi waar u heerlijk kunt relaxen aan het strand van Kaya Mawa.

 

  • U vliegt van locatie naar locatie
  • Game drives per auto, boot en te voet in Kafue National Park
  • Rondleiding eco-vriendelijke Ila Safari Lodge
  • Game drives en wandelsafari's in South Luangwa National Park
  • Ultiem relaxen aan het strand van Lake Malawi
  • Geheel verzorgd

AddToAny

Uw programma van dag tot dag

Dag 1-3

Kafue National Park

U wordt op de internationale luchthaven van Lusaka, Zamzbia verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger waarna u per auto naar de Ila Safari Lodge in het Kafue National Park wordt gebracht, een rit van ongeveer 3,5 uur.

Het Kafue National Park is een savanneachtig moerasgebied in een zeer vlak gedeelte van het stroomgebied van de rivier de Kafue ten westen van de Zambiaanse hoofdstad Lusaka. In dit gebied komen vier soorten van de de Big Five voor: luipaard, leeuw, buffel en olifant. Het park heeft een grote verscheidenheid aan antilope soorten, waaronder blue wildebeest (gnoe), defassa waterbok, duiker, impala, kudu, oribi, reedbuck, roan, sable, sitatunga, tsessebe en zebra. U kunt ook verschillende roofdieren tegenkomen, zoals de cheeta (jachtluipaard), civet, genet, hyena, jakhals, serval, en misschien zelfs wilde honden...

Activiteiten: ochtend- en middag game drives en wandel- en bootsafari's, allen onder begeleiding van professionele gidsen. U kunt ook vissen of een bezoek aan een lokaal dorp brengen. De activiteiten worden gezamenlijk met de andere gasten ondernomen.
Ila Safari Lodge, Kafue, Zambia
lodge
Ila Safari Lodge
all inclusive + activiteiten

Dag 4-6

South Luangwa National Park

U vliegt van de Chunga airstrip via Lusaka naar Mfuwe (inbegrepen), waarna u naar de lodge gebracht wordt.

Het South Luangwa park is bijna 9000 km² groot. Het landschap bestaat uit een combinatie van savannen en een aantal open vlakten waar soms overstromingen plaatsvinden. Hier komen vrijwel alle dieren van het Afrikaanse continent voor. Naast olifanten, buffels en zebra's kunt u hier hartebeesten, leeuwen, luipaarden, kudu's, puku's en de zeldzame wilde honden vinden.

Het park staat het beste bekend vanwege de wandelsafari’s. South Luangwa was het eerste park ter wereld waar dit mogelijk werd. Een wandelsafari is nog steeds de beste manier om het park ter verkennen.

Activiteiten: ochtend- en middag game drives en wandelsafari's onder begeleiding van professionele gidsen. De activiteiten worden gezamenlijk met de andere gasten ondernomen.
Shawa Luangwa Camp, South Luangwa, Zambia
tented camp
Shawa Luangwa Camp
all inclusive + activiteiten

Dag 7-9

Lake Malawi

U vliegt van Mfuwe via Lillongwe, Malawi naar Likoma Island in het Malawimeer (inbegrepen).

De komende dagen verblijft u in Kaya Mawa, aan het prachtige strand van Likoma Island.
U kunt heerlijk relaxen op het strand of in de Spa, gaan snorkelen, duiken of andere watersporten, of breng een bezoek aan een lokaal project of dorp.

Kaya Mawa, Likoma Island, Malawi
lodge
Kaya Mawa
all inclusive

Dag 10

Lusaka

Vlucht van Kaya Mawa naar Lilongwe (inbegrepen).
Daarna vliegt u van Lilongwe naar Johannesburg welke aansluit op uw terugvlucht (niet inbegrepen).

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: