Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Romantic Escape

12-daagse luxe fly-in safari Zuid Tanzania + strand

Romantic Escape is een reis om nooit te vergeten. Tijdens deze luxe fly-in safari brengt u een bezoek aan het wildpark Selous (Nyerere NP) waar u op zoek gaat naar de Big 5. Daarna vliegt u naar Fanjove Private Island, waar u kunt genieten van de rust en luxe: heerlijk luieren, zonnen, zwemmen en culinair genieten. En een mooie zonsondergang met een drankje in de hand maakt de romantiek compleet...

 

  • U vliegt van locatie naar locatie
  • Volledig verzorgd
  • Game drives per auto, boot en te voet in het Nyerere National Park (Selous Game Reserve)
  • Ultiem relaxen op het idyllische, tropische privé eiland Fanjove

AddToAny

Uw programma van dag tot dag

Dag 1

Dar es Salaam

Na aankomst op het Julius Nyerere International Airport in Dar es Salaam (vlucht niet inbegrepen) wordt u verwelkomt door een lokale vertegenwoordige die de privé transfer naar uw accommodatie verzorgt.

Dar es Salaam, Tanzania
city hotel
Dar es Salaam Serena Hotel
logies & ontbijt

Dag 2-4

Nyerere National Park

U vliegt naar Selous Game Reserve (Nyerere National Park). Selous is alles in overtreffende zin. Het is het oudste, grootste (qua oppervlakte groter dan Zwitserland) en onherbergzaamste wildreservaat in Afrika en kent de grootste concentraties groot wild ter wereld. Gedomineerd door Miombo bossen bestaat het landschap verder uit meren, rivieren, mangrovebossen, savannes en open vlaktes. Het gebied is ongerept en op bepaalde plaatsen is nog nooit een mens geweest. Dit immense natuurpark is nog vrij onbekend, maar is een ware ''Ark van Noach'.

U maakt game drives per 4x4 open safarivoertuig en verkent de lagune per boot.
​Indien beschikbaar: wandelsafari's à $ 45,- per persoon.
Selous Game Reserve, Tanzania
tented camp
Siwandu
vol pension + activiteiten

Dag 5-11

Kustgebied Tanzania

U vliegt naar het idyllische, eco-vriendelijke tropische eiland Fanjove Private Island, de uitgelezen bestemming om heerlijk uit te rusten van uw safari.
Met palmen omzoomde, poederwitte zandstranden; azuurblauwe, glinsterende wateren; de roep van vogelgezang; en een heel eiland voor uzelf... Afgezonderd en exclusief.

Relaxen is hier het sleutelwoord, maar voor degene die iets meer wil is er genoeg te doen, zoals o.a. wandelen, duiken, snorkelen kanoën of vissen.
Fanjove Island, Songosongo Archipelago, Tanzania
beach resort
Fanjove Island
vol pension

Dag 12

Dar es Salaam

U vliegt van Fanjove Private Island naar Dar es Salaam waar u in het Dar es Salaam Serena Hotel een kamer tot uw beschikking heeft.

Aan het eind van de dag een privé transfer naar de internationale luchthaven van Dar es Salaam waar u incheckt voor uw vlucht terug naar Amsterdam (vlucht niet inbegrepen).

Dar es Salaam, Tanzania
city hotel
Dar es Salaam Serena Hotel
dagkamer

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: