Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Sri Lanka

The wonder of Asia

Sri Lanka is een betoverende eilandstaat, van alle kanten omringd door de blauwe Indische Oceaan. Gezegend met een divers landschap variërend van weelderige groene tropische bossen tot hooglanden, van dorre vlaktes  tot ongerepte zandstranden, heeft dit land voor elk wat wils.

Voor een relatief klein eiland biedt Sri Lanka daarnaast ook een werkelijk verbazingwekkende verscheidenheid aan activiteiten en bezienswaardigheden. Er zijn maar weinig locaties in de wereld waar u kunt genieten van zo'n buitengewone combinatie van diversiteit, cultureel erfgoed, mensen, wilde dieren, avontuur en luxe buitenactiviteiten.

Geniet van het adembenemende zeeleven vanuit de lucht tijdens een Whale Watching scenic flight, of vanaf (en onder) het water, beklim een van de vele bergtoppen, doordring het dichte regenwoud of wees getuige van de kuddes olifanten tijdens een natuursafari's... de lijst gaat maar door.
De cultuur van Sri Lanka is net zo levendig als de bezienswaardigheden: van de nooit slapende en zich snel ontwikkelende hoofdstad Colombo,  de oude steden Anuradhapura en Polonnaruwa met hun imposante Dagoba's, en vele boeddhistische tempels, zoals de Tempel van de Tand in Kandy.
Voeg daarbij de duizenden kilometers kustlijn met idyllische, door palmen omzoomde stranden, het heerlijke eten en de vriendelijke, gastvrije mensen en het is geen verrassing dat Sri Lanka een reputatie heeft verworven als een van 's werelds beste vakantiebestemmingen.

Sri Lanka, een land van mythes, legendes en één van de rijkste culturen is absoluut geschikt voor alle soorten reizigers. Of u nu houdt van de eenzaamheid van de natuur, regelmatig stevige wandelingen maakt, het heerlijk vindt om aan zee te ontspannen met de zon die uw gezicht verwarmt terwijl een koele bries uw huid streelt, graag actief bezig bent of u wilt onderdompelen in de rijke culturele geschiedenis.. wat u ook zoekt, Sri Lanka heeft het allemaal.

NICE TO MEET YOU
Voor onze reizen in Sri Lanka ontvangt u ca. 1 week voor aankomst de biografie van de gids, zodat u een idee heeft wie er bij u zal zijn tijdens uw rondreis, inclusief zijn / haar achtergrond. Ook tijdens 'vrije dagen' hebt u nog steeds de beschikking over uw gids en privé auto, zodat u indien gewenst nog extra activiteiten kunt ondernemen.

Reisvoorstellen Sri Lanka

Sri Lanka Culture & People 15-daagse rondreis met privé gids
Sri Lanka Culture & People
15-daagse rondreis met privé gids door Sri Lanka
Sri Lanka Active 16-daagse rondreis met privé gids
Sri Lanka Active
16-daagse rondreis met privé gids door Sri Lanka
Sri Lanka Wildlife & Nature 18-daagse rondreis met privé gids
Sri Lanka Wildlife & Nature
18-daagse rondreis met privé gids door Sri Lanka
Wonders of Ceylon 11-daagse rondreis Sri Lanka met privé gids
Wonders of Ceylon
11-daagse rondreis met privé gids door Sri Lanka

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: