Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Wilderness & Waterfalls

10-daagse luxe safari Zambia

Wilderness & Waterfalls, 10-daagse luxe safari Zambia

Combineer het grootste en oudste nationale park in Zambia met één van de 7 natuurwonderen van de wereld voor een gevarieerde en spannende safari: Wilderness & Waterfalls.
In Kafue National Park verkent u 22.400 vierkante kilometer van de ongerepte Afrikaanse bush in open 4x4 safariauto, per boot op de Kafue rivier of met behulp van uw eigen twee voeten in de vorm van een wandelsafari’s.

Bezoek de Victoria watervallen (dat door de lokale bevolking ‘Mosi-oa-Tunya’ (rook die dondert) wordt genoemd) en ga mee op een riviercruise of kanotocht op de machtige Zambezi rivier.

  • Game drives, wandelsafari’s en bootsafari’s in Kafue National Park
  • Culturele excursies
  • Rondleiding eco-vriendelijke Ila Safari Lodge
  • Bezoek aan de Victoria watervallen

AddToAny

Uw programma van dag tot dag

Dag 1

Lusaka

U wordt door een lokale vertegenwoordiger verwelkomd op de internationale luchthaven van Lusaka.
Privé t
ransfer naar uw accommodatie.

Taj Pamodzi Lusaka, Zambia
city hotel
Taj Pamodzi Lusaka
logies & ontbijt

Dag 2-5

Kafue National Park

Privé transfer van Lusaka naar het Kafue National Park.

Kafue is een savanneachtig moerasgebied in een zeer vlak gedeelte van het stroomgebied van de rivier de Kafue ten westen van de Zambiaanse hoofdstad Lusaka. De rivier stroomt hier in oostelijke richting naar Zimbabwe, waar zij in de Zambezi stroomt en uiteindelijk in de Indische Oceaan bij Mozambique. De Kafuerivier en de savannes herbergen prachtig wild, zoals leeuwen, cheeta's, zebra's, olifanten, vogels etc. Dit wildpark is één van de grootste natuurparken ter wereld.

De absolute bekroning op uw verblijf in Kafue is een safari per boot. Terwijl u geniet van de indrukwekkende omgeving ziet u grote aantallen nijlpaarden en krokodillen en olifanten. U passeert een prachtig landschap met kuddes grazende antilopen en buffels die komen drinken, achterna gezeten door de vele roofdieren, waaronder o.a. wilde honden.

Activiteiten: game drives, wandelsafari’s, bootsafari’s, vissen, culturele excursies, rondleiding eco-vriendelijke Ila Safari Lodge
Ila Safari Lodge, Kafue, Zambia
lodge
Ila Safari Lodge
vol pension + activiteiten

Dag 6-8

Victoria Falls / Livingstone

U vliegt van Kafue National Park naar Livingstone.
U wordt door een lokale vertegenwoordiger verwelkomd op de luchthaven van Livinstone en naar Tongebezi gebracht, een luxe en unieke lodge aan de oevers van de Zambezi Rivier, stroomopwaarts van de schitterende Victoria Falls. Deze watervallen behoren volgens de meeste mensen tot de mooiste natuurwonderen van de wereld. Dr. Livingstone was de eerste Europeaan die de Victoria watervallen ontdekte.

U verblijft 3 nachten in Tongabezi. Er is geen vast patroon bij dagen in Tongabezi. U kunt zo veel of zo weinig doen als u wilt: game drives, bush wandelingen en boottochten zijn allemaal inbegrepen in de prijs. De majestueuze Victoria watervallen kunnen te voet worden bekeken in het nationale park, vanuit de kloof, vanaf Livingstone Island en vanuit de lucht. Maar u kunt ook heerlijk relaxen in uw cottage aan de rivier.

Activiteiten: bezoek aan de Victoria watervallen, boottocht, vissen, mountain biken etc.
Tongabezi, Livingstone, Victoria Falls, Zambia
lodge
Tongabezi
vol pension + activiteiten

Dag 9

Victoria Falls / Livingstone

U vaart naar Sindabezi Island, een privé eiland in de Zambezi rivier, de zusterlodge van Tongebezi. Hier beleeft u Afrika op z'n best: middenin de natuur, rust en ruimte, maar met heerlijk eten en een lekkere wijn. In de avond wordt het hele eiland, inclusief de lounge en het restaurant, sfeervol verlicht met olielampen en kaarsen.

Activiteiten: bezoek aan de Victoria watervallen, kanotocht op de Zambezi, game drives, wandelsafari's
Sindabezi Island, Livingstone, Victoria Falls, Zambia
lodge
Sindabezi Island
vol pension + activiteiten

Dag 10

Victoria Falls / Livingstone

Transfer naar Livingstone International Airport voor uw terugvlucht

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: